En dag på bokklubbskontoret

Nu inleder vi Bokklubbsbloggens nya kategori – Ett foto i timmen. Om du någon gång undrat hur en arbetsdag kan se ut här på kontoret så är det här kategorin för dig! Alla vi som bloggar här kommer i tur och ordning dokumentera en helt vanlig arbetsdag genom att ta ett foto varje timme.

Först ut är jag, Petra, som jobbar med marknadsföring och PR på bokklubbarna. Ett foto i timmen, tisdag 31 oktober. Varsågod!

Klockan 08:32 – Dagens första kaffe med mjölk (ja, det går åt en del mjölk här varje vecka som ni ser… 🙂 ).

Klockan 09:40 – Plockar ihop böcker som jag ska fota och använda till veckans instagraminlägg. Bara barn- och ungdomsböcker den här veckan eftersom det är Läslov.

Klockan 10:27 – Sätter ihop en presentation till ett möte senare i veckan.

Klockan 11:32 – Tar en snabb koll i postrummet innan lunch. Där finns alla de senaste böckerna som kommit. rykande färska, direkt från tryckeriet. Tröttnar aldrig på att bläddra i nyheterna.

Klockan 12:44 – Packar några BookBox Kids som ska skickas ut till olika tidningsredaktioner i hopp om att de ska inse vilken fantastisk julklapp det här är (vem kan inte tycka att helt års läsning är en bra julklapp, liksom…?) och skriva om den i sina tidningar.

Klockan 13:30 – Jag och Maria har möte med Erik på Bonnier Brands. Vi kikar på lite nya fina Morberg-produkter som vi ev. ska använda som välkomstpremier till våra nya medlemmar.

Klockan 14:32 – Spontan äppelpajsfika. Det hade tydligen blivit över från något möte. En alldeles ypperlig eftermiddagsöverraskning!

Klockan 15:27 – Telefonmöte med en säljare på Trustpilot. Han jobbar hårt med att sälja in fördelarna och varför vi bör öppna ett företagskonto där. 🙂

Klockan 16:31 – Sista rycket innan hemgång. Svara på mail, gå igenom inkorgen bakåt för att se att det inte ligger något som jag missat och skriva lista på de saker som måste bli gjorda imorgon.

Hemgång! På tunnelbanan läser jag just nu denna:

Nästa vecka får ni se hur en helt vanlig arbetsdag kan se ut för Lisbeth, som jobbar med Lyssnarklubben.

2017-11-08T12:03:47+00:00 Av |0 kommentarer

Om författaren:

Lämna en kommentar