Torsdag på klubb – från kö till ö!

Klockan 08.50
Kommer inspringandes på jobbet efter att ha klarat av det vanliga vardagsracet med lämning av barn 1, barn 2 och hund. Väl inne genom dörrarna möts jag av denna kö. Javisst ja! Det var ju bokutrensning för hela huset nere hos oss idag.

Klockan 9.50
Kön till bokutrensningen ringlar fortfarande lång. Hihi.. myser lite vid tanken på att vi på klubbarna fick lite förtur och fick gå in redan igår och fynda. Kolla vad många fina böcker det blev!

Klockan 10.50
Dags för en kopp kaffe igen.. och nej det är inte dagens första kopp.. det är dagens 7:e kopp, kanske tom 8:e. Det tog väl ca en vecka efter att jag börjat på klubbarna innan kollegorna började skämta om mängden kaffe jag bäljar i mig. Hemma har jag en tendens att lämna kaffekoppar lite överallt runt i huset, här på klubb mest på ett och samma ställe. Mitt skrivbord, som ofta kan vara belamrat av en 5-6 tomma koppar. Kollegorna har inte klagat än.. men vi får väl se 😉

Klockan 11.50
Snart dags för lunch.. men måste ju kika hur siffrorna utvecklat sig på de CRM-insatser som ligger ute nu i December först.
CRM står för Customer relationship management och har att göra med hur man skapar så bra relation som möjligt till sina befintliga kunder. Världens roligaste jobb tycker jag! Och mycket siffror att hålla koll på… 🙂

Vad tror ni % står för i detta fall??

Klockan 12.50
Brr.. blött och kallt! Kommer precis in efter en promenad till Arirang där jag köpte lunch. Går dit när jag behöver skämma bort mig själv lite extra.
Deras biff Bibimbap är grym! Så grym att jag inte kom ihåg att jag skulle fota av den förrän jag hade ätit upp nästan allt. Så föreställ er nedan låda med biff, nudlar, groddar, morötter, ägg och en massa annat mumsigt. Nu mest ris kvar.. gott det med, men inte så fotovänligt!

Klockan 13.50
Kommer ihåg att jag har ett kvitto från lite småköp till eventet i måndags med Håkan Larsson. Note to myself: Kom ihåg att skicka in kvittot! Eventet var väldans kul! Drygt 100 medlemmar kom och fick först lyssna på Håkans föredrag om vin och mat, och sedan även provsmaka utvalda viner med tillhörande mat. Riktigt lyckat!

Klockan 14.50
Varje torsdag kl. 14.30 är det fika här på kontoret. Men idag satt jag fast i budgetmöte så jag kom till fikabordet 20 minuter sent. Men det var lugnt! Det fanns gott om bullar kvar.

Klockan 15.50
Det är ju den tiden på året då de sista detaljerna kring strategi 2018 ska benas ut… hjärnan går på fullvarv! Kan ju tyvärr inte visa er mer än så här..

 

Klockan 16.50
Nu är hjärnan slut för idag.. blir nog bara såna här tecken om jag fortsätter.. slut för idag, tack för idag!

PS. Förmodligen blir det fortsatt läsning av Den underjordiska Järnvägen när jag kommer hem. Rysligt bra!

2017-12-08T09:27:23+00:00 Av |0 kommentarer

Om författaren:

Lämna en kommentar