Längtar till värmen!

Just idag när det snöar som mest här i Stockholm räknar jag ner! Om precis 58 dagar sitter jag på planet på väg till drömsemestern i Sri Lanka. Jag har tillsammans med min familj, släkt och vänner planerat denna resa i knappt ett år nu. Och mycket hjälp har vi haft av den eminenta Första klass reseguider Sri Lanka från Reseförlaget. Den kom ut i somras så alla uppgifter är uppdaterade. Man hittar en massa tips om ställen man bör besöka, var man bör bo, vad man kan göra, tips om hur man reser inrikes och annan praktisk information som vi kommer att ha stor nytta av.

Vi är 13 stycken som åker i blandade åldrar men det verkar som att det finns saker att göra för oss alla. Surfing t.ex. som ju de vältränade kan pyssla med. Själv kommer jag att vara en god åskådare vad gäller just den aktiviteten. Men vi ska alla besöka ett naturreservat där det finns både vilda elefanter och leoparder. Inser förstås att man ska ha en himla tur om man skulle få syn på en leopard men sannolikheten att stöta på elefanter är desto större.

Afternoon tea ska vi inta på det lyxiga kolonialhotellet som ligger i Colombo – det är tydligen något som man absolut inte får missa! Trekantssmörgåsar, Pimms och andra läckerheter väntar oss där.

Men självklart ska vi även passa på att sola och bada också. Då åker vi tåg söderut och lägger oss i solstolarna på stranden i Mirissa. Självklart tillsammans med en stor bunt med härliga böcker. Gissa om jag längtar!!!

2017-11-23T09:07:10+00:00 Av |0 kommentarer

Om författaren:

Lämna en kommentar