Kickstartar…långsamt!

Nytt år och nya vanor – i år skall vi äta nyttigare…igen! Efter några veckor är vi tillbaka på ruta ett, dom nya recepten känns krångliga, smakar sådär och samma maträtter dyker upp på matlistan igen!  Jepp, vi är en familj som gör matlistor. Dels för att det är enklare att lag mat när vi kommer hem från jobbet och dels för att (nästan) all mat vi köper går åt.

 

Så hittade jag den här boken, Nya kickstarter med Ulrika. Och wow – vilka goda och enkla recept! En klar favorit är Röbetssallad med avokado, chévre och nötter. (sid 115). En vegetarisk rätt som vi kombinerade med grillad kyckling.

Istället för att göra som vanligt, köra ”all in” och sedan misslyckas, har jag hittat en kokbok där jag vet att jag kommer att hitta nya favoriter och se till att dom blir återkommande i vår vardag. Jag kommer att kickstarta långsamt – det gäller att få med hela familjen på tåget!

För dig som vill ändra din livsstil och kickstarta på riktigt finns recept och måltidsscheman för två veckor – och du kan välja mellan LCHF, DETOX, 5:2 eller GI. Du hittar också förklaringar om de olika dieterna och vilken som passar bra till vem.  Om du sedan lägger till en dos motivation och lite inspiration – så är du igång!

Eller så köper du boken för att du vill äta gott!  Just i dag – 24 januari och en dag kvar till lön – får det nog bli rester till middag!


 

2017-01-25T09:07:21+00:00 Av |0 kommentarer

Om författaren:

Lämna en kommentar